Услуги
False

ИнтелиАгро е създадена за вас. Използвайте услугите, които предоставяме, за да инвестирате мъдро, да управлявате информирано и да добавите стойност към продукта си.

Пазарни проучвания

Искате да се възползвате от съществуващите пазарни възможности, или да откриете нови? Заедно ще определим целите, обхвата и методите на проучването, така че да получите възможно най-ясна представа за тенденциите на пазара, конкурентната среда и всичко останало, което ви интересува.

Виж повече

Бизнес и стратегическо планиране

Земеделието може да бъде труден бизнес за хора с чисто инвестиционен потенциал. Ние сме тук, за да помогнем в бизнес планирането и стратегическото ориентиране, както и за намирането на подходяща инвестиция.

Виж повече

Информационни кампании

Не винаги потребителят е наясно как дадена стока стига до него. Не винаги контрагентите са наясно с „общата картина“. Понякога конкурентната среда може да бъде твърде несъобразителна. Често държавата не си дава сметка за затрудненията, които създава на бизнеса. Ние сме тук, за да внасяме прозрачност в отношенията.

Виж повече

Обучения

Ако усещате нужда бизнесът ви да разбира по-добре процесите и клиентите в селското стопанство, то ние имаме богат опит в провеждането на обучения по Агробизнес и Обща селскостопанска политика на ЕС. Сред клиентите ни са някои от най-големите финансови институции в страната.

Виж повече

Семинари

Осигуряваме лектори за семинари на селскостопанска тематика – пазари на земеделска продукция, пазарни тенденции и перспективни ниши, Обща селскостопанска политика на ЕС, специализирани теми като „етерично-маслени“, „протеинови“ култури, технологизация на земеделието и др.

Виж повече

Събития

ИнтелиАгро е организатор и съорганизатор на две от най-забележителните събития в агросектора „InteliFresh – пътят на успеха при плодовете и зеленуците” и „BCAP 2020+” (ОСП след 2020 – изборът на България). Участвали сме като модератори, участници в дискусии и водещи на някои от добре-познатите събития в сектора, като тези организирани от в.“Капитал“ и ICT Media, „Клуб Инвестор“ и др..

Виж повече